Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Betina
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
To graviditeter indenfor 3 år havde tæret på min krop. Udover dette har jeg har haft en elevatorvægt i de seneste 15 år. Siden mine teenageår, har jeg været på alle tænkelige kurer (her mener jeg virkelig alle). Hver eneste gang jeg skulle på kur, var det en kamp at komme af med de overflødige kilo. Flere af gangene formåede jeg også, at smide 20 kilo – men kiloene kom desværre listende på igen, og indenfor et år var jeg næsten 20 kilo tungere. I endnu et af mine forsøg på at komme mine kilo til livs, valgte jeg at kontakte Henrik.
Jeg har aldrig været fan af at motionere, så havde et meget spinkelt håb om at Henrik måske kunne få mig i gang med noget regelmæssig motion.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg lyver ikke når jeg skriver jeg glædet mig til HVER en time, dette på trods af jeg vidste at træningen var hård og jeg ville have ømme muskler dagen derpå. Henrik har altid gjort træningen spændende og varierende så man har set frem til træningen. Han har altid presset én på hans forsigtige jyske måde – ikke for hård, men alligevel så man formåede at gøre sit yderste. Udover træningen har Henrik været en motiverende mentor. Personligt har jeg altid gået meget op i hvad tallene sagde på vægten. Mit mål var at smide 20 – gerne 25 kilo i forløbet med Henrik. Så da vægten ikke gik ned i det tempo, som jeg mente og ønskede det skulle gøre, måtte Henrik ligge ører til irritation og frustration fra min side. Henrik formodet at holde min motivation oppe på trods dette og forklarede, at tallene på vægten ikke var det altafgørende.
Vi skulle også forholde os til de månedlige målinger, fedtprocent mv. som Henrik tog – og her så tallene meget fornuftige ud. Så selv om vægten ikke er gået ned i det tempo som håbet, har jeg ikke givet op. Henrik har formodet at givet mig den støtte der skulle til og jeg har fået en øjenåbner for, at vægten ikke er det altafgørende. Mit spinkle håb om regelmæssig motion er også blevet udfriet – jeg kan ikke undvære min motion mere.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Han brænder for sit erhverv, og det kan mærkes. Han er en seriøs træner, som ønsker sine klienter det bedste. Han har altid været opmuntrende, på trods af uger med mindre fremgang end forventet. Uden Henriks hjælp var jeg aldrig nået dertil hvor er jeg nu. Jeg er ikke i mål, men er meget tilfreds med hvad vi har udrettet under vores samarbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik, hvis man ønsker at blive glad for motionere, blive stærkere, slankere, sundere og ikke mindst få et større overskud i hverdagen.