Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Christina
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg ønskede at komme hurtigt tilbage til min normale krop efter endt graviditet. Det jeg ville have var et holdbart vægttab og en sundere livsstil. Valget faldt på Henrik, da jeg havde hørt meget godt om ham fra min omgangskreds.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg har lært en hel del om styrketræning og om min egen krop. Og ikke mindst, at man kan meget mere end man tror. Derudover har jeg fået brudt en del dårlige vaner hvad angår kost. Det, at der er en der holder lidt øje, samt at der jævnligt/efter behov, foretages Biosignatur er utrolig motiverende.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Jeg oplever Henrik som en helt nede på jorden type. Han er der 110% for en, når man er der. Han lytter til ens behov og ens øsnker og tilpasser derefter. Dog er han også hård, når det er nødvendigt.
 
Ordet er frit
Jeg er meget begejstret for forløbet med Henrik, og er utrolig stolt over resultatet. Vores samarbejde er heldigvis ikke slut endnu.