Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Dorthe
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik efter, at jeg på egen hånd havde tabt en del kg, hvorefter mit vægttab var gået i stå. Mit ønske var at komme af med mere overflødig fedt, at blive stærkere, opbygge muskelmasse og få mere viden om sund kost på den rigtige måde.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg har tabt en masse fedt, fået større muskler og blevet meget stærkere. Både kostplan og træningsprogrammer har været hårde på den gode måde. Kosten er blevet justeret undervejs og jeg har løbende fået nye træningsprogrammer, så træningen ikke blev kedelig – hvilket jeg har sat enorm stor pris på! Jeg hviler mere i mig selv nu, er bedre tilfreds med min krop. Jeg har fået større selvtillid efter forløbet med Henrik. Derud over har jeg lært en masse om træning; bla. korrekt teknik under styrketræning, at jeg kan presse mig selv betydelig mere end jeg troede. At kredsløbstræning er meget mere end et løbebånd eller en kondicykel.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Henrik er tålmodig, lyttende og forstående, men samtidig også fast og han ved, hvad han snakker om. Men jeg har nemt kunne snakke med ham, hvis der var noget som ikke fungerede optimal f.eks. kostplanen. Vi snakkede tingene igennem og fandt altid en løsning, så tingene fungerede både i forhold til mig, min hverdag og målet med forløbet. Henrik har været god til at holde min motivation oppe under forløbet – specielt de uger, hvor vægten ikke faldt så meget som jeg havde forventet.