Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Hanne – 12 uger med 2 sessioner pr uge.
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg har før tabt en del kg og ved jo egentlig godt hvad der skal til, men selvom jeg allerede før spiste rimeligtsundt og motionerede jævnligt, skete der bare ingenting. Det påvirkede mit humør at jeg langsomt kunne seat vægten steg. På nettet finder man diverse tips til, hvordan man skal spise og motionere, men ofte er de modstridende og lidt af en jungle at finde hoved og hale i. Desuden havde jeg brug for, at der var noget på spil. Hvor ofte er man ikke gået i gang med en slankekur for derefter hurtigt at falde i, så snart den første motivation forsvinder. Så jeg havde virkelig brug for et skub og en at stå til ansvar overfor. Derudover, en som selvfølgelig havde viden og erfaring på området. Så selvom det har været et, til tider, hårdt forløb, hvor jeg har givet afkald på en del, så har jeg i virkeligheden fået så meget mere tilbage. Det noget af det bedste, som jeg har gjort for mig selv. Vi bruger mange penge på tøj, indretning, byture o. lign. som i sidste ende ikke giver indre glæde, så jeg føler at prisen for et sådant forløb ikke kan måle sig den værdi, som man får ud af at investere lidt i sig selv.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
At alt ens slid har ført noget godt med sig. At tøjet bare sidder så meget bedre. Nu er det bare lidt sjovere atshoppe tøj! At ryggen er blevet mere rank – jeg har helt sikkert fået et selvtillids-boost, både af at have gennemført forløbet med et godt resultat, men også over at føle mig så meget bedre tilpas i min krop. Jeg erblevet stærkere og sundere – mere udholdende. Desuden har jeg fået et sundere forhold til min mad. bl.a. slik og chokolade, som jeg elsker og stadigvæk spiser, har jeg fundet ud af smager bedre i moderate mængder. Jeg har altid haft svært ved at have slik og chokolade liggende i skabene, men har faktisk lært blot at spise indtil mit behov er dækket, i stedet for at spise indtil jeg har kvalme og posen er tom. Jeg har opdaget hvor meget mad og alkohol er en del af det at være social for mig. Jeg har været lidt splittet,for på den ene side har jeg gerne ville følge kostplanen bedst muligt, men samtidig er dét at være social og hygge sig med familie og venner noget, der er vigtigt for min følelse af livskvalitet. Så jeg har forsøgt at findeen balance, så der har været plads til begge ting, også selvom det har betydet et mindre vægttab, end hvis jeg havde levet mere stringent efter kostplanen.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Henrik har været super god. Ikke bare til at lære fra sig omkring træning og sundhed, men også til at coache uden at være fordømmende. Det har betydet rigtig meget, at der ikke har været sure miner eller hævede pegefingre de uger, hvor vægten ikke er gået nedad som følge af udskejelser. Derimod har han opmuntret mig, når motivationen har været lav og mindet mig om at fremskridt ikke altid kan måles på vægten.Derfor kan jeg varmt anbefale Henrik som personlig træner. Han er både kompetent, utrolig motiverende og samtidig forstående.