Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

 

Mig forside

 

Om mig

Mit navn er Henrik Sørensen.
 

Jeg er EHFA certificeret personlig træner og Poliquin Bio Signature Levet 1 uddannet. Jeg er 37 år og har mere end 20 års erfaring med kost og træning.

Jeg deltager løbende på kurser og seminarer afholdt af de bedste internationale trænere i branchen for at følge med udviklingen og hele tiden dygtiggøre mig. Her i foråret deltog jeg i et seminar i Estland med en af verdens mest succesfulde trænere Charles Poliquin. Han træner blandt andet verdensmestre og OL vindere i diverse sportsgrene. Og sidst på sommeren tager jeg til Spanien på et seminar afholdt af Ultimate Performance, omhandlende træning og kost for optimal fedt tab.

 

Hvis du vælger mig som din personlige træner, kan du forvente en professionel, dedikeret og ambitiøs træner. For mig er det vigtigt, at mine klienter bliver sunde eller sundere som følge af samarbejdet med mig.
 
6 tegn på, at du bliver sundere:
1. Bedre søvn
2. Bedre kostvaner
3. Mere energi/overskud
4. Mindre stresset
5. Stærkere muskler
6. Mindre fedt på kroppen

 

Kosten

 

Mine kostplaner er individuelt tilpasset den enkeltes mål, hverdag og familie, og er tilrettelagt ud fra Bio Signature analyse. En kostplan laves altid i samarbejde med klienten, da den bedste kostplan er den, der bliver fulgt. Der vil kun være almindelige madvarer og altid alternativer at vælge imellem.

 

Træning

 

Jeg tager altid udgangspunkt i screeningen og herudfra udarbejder jeg mine træningsprogrammer. Så vidt muligt består styrketræningen af basisøvelser/flerleds øvelser, da det uden tvivl er her man får mest ud af sine anstrengelser.
Kredsløbstræningen vil oftest være en form for HIIT træning, da det uden tvivl er det mest effektive både ift. Vægttab og konditionstræning.

 

Motivation

 

Et forløb hos mig er seriøst, planlagt og struktureret – men når det er sagt, er det også sjovt. Det er vigtigt at det man laver er sjovt, da det giver lyst til at gøre det igen og igen. En stor del af ansvaret for, at træningen er sjov, er mit. Du kan forvente at få et nyt træningsprogram hver 4. uge og at træningerne med mig kan afvige fra træningsprogrammet. Jeg vil under et forløb introducerer dig for mange forskellige øvelser, træningsprincipper og teknikker, så du efter endt forløb har flest mulige redskaber til selv at fortsætte træningen effektivt og varieret.

 

PERSONLIG TRÆNING, SAMT DEN RETTE KOST OG MOTIVATION – Find mig på FACEBOOK

 

Certificeret personlig træner.

 

 

KM_C224e-20140618140438Anatomi & FysologiMembershipCertificate-1KM_C224e-20140618140028