Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Kristine
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg startede hos Henrik efter en veninde havde anbefalet ham. Jeg havde behov for et skub, for at komme igang med træning og en sundere kost. Jeg var dog skeptisk, da jeg aldrig før havde haft en personlig træner. Dog ramte Henrik mig fra første møde. En skøn jyde, helt nede på jorden og med et hav af ideer.
Jeg startede op med flere mål: At tabe mig, at komme i bedre fysisk form, at få input til kost, men mest af alt, være glad for at se mig selv i spejlet.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg er 38 år, har to børn, fuldtidsjob og følte der konstant manglede 2 timer i døgnet. Dette blev dog inden hindring. Henrik var super forstående og lavede programmer som var overskuelige og til at lave på ca 40-45 min. Samtidig gjorde han kosten nem. Var aldrig voldsom sulten, kunne spise alle steder og fandt det spændende at prøve nye ting. Alt samtidig med mine børn kunne spise med. Jeg er fortsat 38 år, har to børn og fuldtidsjob… Men mangler ikke tid til træningen. Det er blevet helt naturligt igen og med en kæmpe lyst til at se, hvor langt det kan række. Henrik har med sin træning sit væsen og væremåde givet mig troen på mig selv. Da jeg startede samarbejdet med Henrik kunne jeg på ingen måde lave en pull up. Nu laver jeg 5 og målet er 10.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Jeg vil helt klart anbefale Henrik til alle der mangler en træner, en motivator, en hjælpende hånd og en fantastisk vejleder. Han troede på mig og det gør jeg også nu.
 
PS. Det er ikke sidste gang jeg tager et forløb hos Henrik.