Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Lone
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
I første omgang for at tabe mig efter 2 børn og nogle hårde år pga. min mands sygdom. Jeg ved jeg ikke har rygrad til at træne alene, og at løbe 2-3 gange om ugen gav mig ikke det ønskede vægttab, der skulle ske noget mere. Det var i første omgang et sats, for jeg har ingen erfaring med personlige trænere, men har hørt fra andre, at det er noget der kan give resultater.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg har lært at træne, bare det at færdes i et træningscenter og ikke føle mig malplaceret og som et fjols. Nu kan jeg faktisk finde ud af at træne, ved hvad maskinerne skal bruges til og hvordan jeg kan styrke min krop. Jeg har været gennem en kostomlægning og fundet glæden og kreativitet ved den, som faktisk fungerer for hele familien, trods vi er en børnefamilie. Jeg har også lært, at alt ikke handler om vægt, men bestemt også om det målbare og synlige resultat. Jeg har også opnået et resultat der klart motiverer mig til at fortsætte. Jeg er ikke i mål, men bestemt på rette vej.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Engageret og interesseret i hvad jeg har af ønsker og behov. Du interesserer dig for og udtrykker glæde og tilfredshed ved mine mål. Under træningen er du støttende og du tror på en, selv når jeg har været i de mest pressede situationer. For mig har det været vigtigt, at du har presset mig – det gør du og det virker.
 
Ordet er frit
Må vist hellere sige tak :-). Du har været med til at give mig motivationen tilbage, troen på at jeg en dag nok skal blive glad for min krop. Du har givet mig det boost der skulle til og de resultater jeg ser, gør at jeg har mod på mere. Hvis jeg havde råd og tid ville jeg med det samme starte et nyt forløb op, jeg har på ingen måde lyst til at slippe og undvære vores træninger og det holdepunkt jeg har ved hvert uge at skulle stå “skoleret” hos dig. Så efter i dag er jeg både lettet og glad, men også lidt trist over at det faktisk er slut – forhåbentlig kun for nu.
Du inspirerer og giver god energi med din viden og erfaringer, men også bare fordi du er dig.