Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Lotte
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Da jeg startede hos Henrik i januar måned havde jeg allerede tabt 15 kg selv og så egenlig bare forløbet med Henrik som et boost til mit videre vægttab og derefter ville jeg vende tilbage til hvad jeg havde gjort for at tabe de første kilo. Jeg havde aldrig før interesseret mig for styrketræning og jeg kunne egentlig kun se mig selv som en cardio-pige og tænkte også kun på denne form for træning når det gjaldt vægttab. Angående kosten tænkte jeg Henrik var sindssyg, da jeg skulle igennem den første dag med alt den mad der stod på kostplanen. Der var virkelig meget! Samtidig har jeg også haft det svært med at skulle indtage så store portioner, da meget mad i min verden havde betydet at jeg tog på.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Men jeg må efter 6 måneders selskab med Henrik indrømme at han har formået at give mig stor interesse inden for styrketræning og givet mig modet til at træne alene, da jeg før samarbejdet har været bange for at ligne en tosse i træningscenteret.
Jeg er i stor stil kommet efter kosten. I takt med mere træning fik jeg en langt større appetit og jeg spiser nu meget mere end i starten uden problemer. Så det er også gået op for mig man kan have en stor appetit og stadig tabe sig.

 
Sådan oplevede jeg Henrik
Jeg har indtil videre haft to forløb med Henrik: 3 måneder med 3 personlige træninger om ugen og jeg har deltaget i forårets bootcamp. Henrik har under begge forløb formået at holde mig til ilden, givet mig selvtilliden til at træne selv og givet mig blod på tanden til at fortsætte med styrketræningen og kosten. Han har været formidabel til at motivere under hele forløbet, især under svære perioder hvor vægttabet gik lidt i stå eller da jeg havde problemer med min fod. Jeg har aldrig haft det så godt i min krop før og det har resulteret i at han har vendt min indstilling fuldstændig under vægttabsrejsen.
Tak er et virkelig fattigt ord fra min side!