Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Louise
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik efter en anbefaling fra en kammerat. Det var vigtigt for mig, at få en træner der gik op i sit job og, hvor videreuddannelse var en selvfølge. Jeg har altid trænet meget og har tidligere spillet håndbold på højt plan, så træning og styrketræning var ikke fremmed for mig. Jeg synes dog, at jeg var gået i stå og efter en slem rygskade og to skulderoperationer havde jeg brug for ny inspiration og viden til at komme videre. Efter et uforpligtende møde med Henrik var jeg ikke i tvivl. Han var seriøs, passioneret og virkelig behagelig at være sammen med, så vi indgik et samarbejde på 4 måneder.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
På de 4 måneder har jeg lært virkelig meget om mig selv og min krop. Henrik har sørget for en kostplan, der passer ind i min hverdag, til min livsstil og træningsmængde. Jeg har altid haft alternativer til det der stod i kostplanen, så selvom jeg har været til familiefester eller hygget med veninderne, har den været nem at overholde. På intet tidspunkt i de 4 måneder har jeg manglet mad eller følt sult. Min styrketræning har aldrig været sjovere og den har uden tvivl været det sjoveste ved forløbet. Henrik har formået at lave sjove og hårde programmer, hvor jeg virkelig blev udfordret. Jeg har glædet mig til hver eneste træning! Jeg ved i dag, hvad jeg skal spise for at min krop fungerer optimalt og hvor vigtigt små justeringer er når man styrketræner. Alt dette kan jeg takke Henrik for.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Han er professionel, smilende, altid glad og bare mega dygtig! Og så svarer han altid hurtigt når jeg har skrevet og stillet underlige spørgsmål – hvad enten det har været om kost eller træning. Han får derfor de varmeste anbefalinger herfra. Han får sommerferie fra mig den næste måneds tid, herefter skal vi arbejde videre sammen. Jeg kan nemlig slet ikke undværre ham.