Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Et overblik over tidligere klienters forløbTove
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik efter jeg havde afholdt barsel og nu var det nok! For ca. 7 år siden havde jeg et vægttab på ca. 40 kg. Desværre var de 20 kg. kommet “snigende” tilbage, da jeg mistede fokus. Jeg var virkelig nedtrykt over denne vægtøgning – det virkede uoverskueligt og jeg skammede mig. Det kunne virkelig mærkes både mentalt og fysisk, og jeg var træt af det. Trods min holdning om at tage ansvar for eget liv og klare problemerne selv, måtte jeg vågne op og få noget selverkendelse. Hjælp var netop hvad jeg havde brug for, og jeg valgte at investere i mig selv ved at vælge Henrik som personlig træner.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Ikke nok med at der er røget en masse fedt, centimeter og præcis 10 kg – har jeg fået et selværds – og selvtillidsboost.
 
Læs mere

Christina
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg ønskede at komme hurtigt tilbage til min normale krop efter endt graviditet. Det jeg ville have var et holdbart vægttab og en sundere livsstil. Valget faldt på Henrik, da jeg havde hørt meget godt om ham fra min omgangskreds.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Læs mere

Lotte
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Da jeg startede hos Henrik i januar måned havde jeg allerede tabt 15 kg selv og så egenlig bare forløbet med Henrik som et boost til mit videre vægttab og derefter ville jeg vende tilbage til hvad jeg havde gjort for at tabe de første kilo. Jeg havde aldrig før interesseret mig for styrketræning og jeg kunne egentlig kun se mig selv som en cardio-pige og tænkte også kun på denne form for træning når det gjaldt vægttab. Angående kosten tænkte jeg Henrik var sindssyg, da jeg skulle igennem den første dag med alt den mad der stod på kostplanen. Der var virkelig meget! Samtidig har jeg også haft det svært med at skulle indtage så store portioner, da meget mad i min verden havde betydet at jeg tog på.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Men jeg må efter 6 måneders selskab med Henrik indrømme at han har formået…
 
Læs mere

Louise
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik efter en anbefaling fra en kammerat. Det var vigtigt for mig, at få en træner der gik op i sit job og, hvor videreuddannelse var en selvfølge. Jeg har altid trænet meget og har tidligere spillet håndbold på højt plan, så træning og styrketræning var ikke fremmed for mig.
 
Læs mere

Kristine
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg startede hos Henrik efter en veninde havde anbefalet ham. Jeg havde behov for et skub, for at komme igang med træning og en sundere kost. Jeg var dog skeptisk, da jeg aldrig før havde haft en personlig træner. Dog ramte Henrik mig fra første møde. En skøn jyde, helt nede på jorden og med et hav af ideer.
 
Læs mere

Betina – Mor til to
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
To graviditeter indenfor 3 år havde tæret på min krop. Udover dette har jeg har haft en elevatorvægt i de seneste 15 år. Siden mine teenageår, har jeg været på alle tænkelige kurer (her mener jeg virkelig alle). Hver eneste gang jeg skulle på kur, var det en kamp at komme af med de overflødige kilo. Flere af gangene formåede jeg også, at smide 20 kilo – men kiloene kom desværre listende på igen, og indenfor et år var jeg næsten 20 kilo tungere. I endnu et af mine forsøg på at komme mine kilo til livs, valgte jeg at kontakte Henrik.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg lyver ikke når jeg skriver jeg glædet mig til HVER en time, dette på trods af jeg vidste at træningen var hård og jeg ville have ømme muskler dagen derpå.
 
Læs mere

Lone
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
I første omgang for at tabe mig efter 2 børn og nogle hårde år pga. min mands sygdom. Jeg ved jeg ikke har rygrad til at træne alene, og at løbe 2-3 gange om ugen gav mig ikke det ønskede vægttab, der skulle ske noget mere. Det var i første omgang et sats, for jeg har ingen erfaring med personlige trænere, men har hørt fra andre, at det er noget der kan give resultater.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg har lært at træne, bare det at færdes i et træningscenter og ikke føle mig malplaceret og som et fjols. Nu kan jeg faktisk finde ud af at træne, ved hvad maskinerne skal bruges til og hvordan jeg kan styrke min krop. Jeg har været gennem en kostomlægning og fundet glæden og kreativitet ved den, som faktisk fungerer for hele familien, trods vi er en børnefamilie.
 
Læs mere

Jette – Sclerose patient
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg har igennem de sidste mindst 5 år prøvet adskillige genoptræninger og vedligeholdelsestræninger. Men uden den optimale effekt som jeg ønskede – og kunne forvente. Da jeg startede min træning med Henrik havde jeg ondt i lænden og ondt i venstre lår. Min gang-distance var temmelig begrænset, og jeg kunne ikke rejse mig fra siddende stilling uden at “få en hånd”, eller at have noget at tage fat i.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Efter nu at have trænet hos personlig træner Henrik Sørensen i ca. et halvt år kan jeg
 
Læs mere


John – 12 uger med 2 sessioner pr uge.
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg gik med følelsen af, at jeg var blevet hyggetyk. Ikke noget voldsomt, bare lidt mere end normalen. Derfor har jeg gentagende gange forsøgt at starte på det ene og den andet form for motion; crossfit, løb alene og med kollegaer, men det lykkes aldrig rigtigt at få det ind som noget fast i hverdagen.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg har nu været i gennem 12 uger med Henrik og det har været fantastisk. Forløbet har været nemt, ja det lyder jo nok lidt som om jeg ikke har givet mig nok, men jeg har tabt mig 10 kg og tabt mig 28 cm rundt på kroppen, gået fra 1/4 fedt på kroppen til 1/5. Jeg har fået mærkbare, stærke og synlige muskler, en viden og forståelse af, hvad den rigtige kost kan gøre for kroppen.
 
Læs mere

Hanne – 12 uger med 2 sessioner pr uge.
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg har før tabt en del kg og ved jo egentlig godt hvad der skal til, men selvom jeg allerede før spiste rimeligt sundt og motionerede jævnligt, skete der bare ingenting. Det påvirkede mit humør at jeg langsomt kunne se at vægten steg.
 
Læs mere


Jesper.
 
12 ugers forløb med 3 sessioner om ugen. Jesper tabte sig 10 kg, opbyggede muskelmasse og blev stærkere. Han kom til mig da han ikke kunne finde motivationen til at komme igang med træningen. Han ville gerne tabe sig og se godt ud igen. Træningen har bestået af både styrketræning og cardio.


Pia. – 12 uger med 2 sessioner pr uge.
 
Hun har haft et 12 ugers forløb med 2 sessioner pr uge og tabt ca. 14 kg og er blevet 38,5 cm mindre om arme, mave, baller og lår tilsammen.
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik 7 måneder efter jeg havde født mit andet barn. Jeg var overvægtig og havde været det lige så længe jeg kan huske. Jeg var træt af tøj der strammede alle de forkerte steder og træt af at starte på en ny kur hver mandag morgen og jeg trængte bare til at prøve noget helt andet end ugebladskure på egen hånd. Jeg havde brug for et skub og en at stå til ansvar for, og det blev så en personlig træner i form af Henrik
 
Læs mere

Dorthe.
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik efter, at jeg på egen hånd havde tabt en del kg, hvorefter mit vægttab var gået i stå. Mit ønske var at komme af med mere overflødig fedt, at blive stærkere, opbygge muskelmasse og få mere viden om sund kost på den rigtige måde.
 
Hvad har jeg lært og fået ud af forløbet med Henrik?
Jeg har tabt en masse fedt, fået større muskler og blevet meget stærkere. Både kostplan og træningsprogrammer har været hårde på den gode måde. Kosten er blevet justeret undervejs og jeg har løbende fået nye træningsprogrammer, så træningen ikke blev kedelig – hvilket jeg har sat enorm stor pris på! Jeg hviler mere i mig selv nu, er bedre tilfreds med min krop.
 
Læs mere

RB.
 
12 ugers forløb med 2 sessioner om ugen. Kvinden har tabt 9 kg, er blevet stærkere og forbedret sin mobilitet væsentligt. Hun føler nu mere overskud i sin hverdag, er blevet gladere og har fået mod på mere. Træningen har bestået af både styrketræning og cardio.


Jeanne.
 
Det første billede er taget 4 måneder efter hun har født, de andet billede er 10 måneder senere. Træningen har bestået af styrketræning og en mindre del cardio.


                  

bootcamp-banner

Boot Camp hold forår 2017Udtalelser:
“Fantastisk forløb. 100% investeringen værd”.
 
“Super sej og ikke mindst sympatisk (meget vigtig) træner :)”.
 
“Tak for din fede måde at være på – uden dig havde jeg ikke nået så langt”.
 
“Godt forløb for mig til at komme igang med at træne igen og til at starte vægttab”.
 
“Et vild fedt og motiverende forløb og hold”.
 
“Jeg er i den grad tilfreds med forløbet. Der har været en stemning, hvor man har haft lyst til at yde sit bedste!”.
 
“Tak for en fed Bootcamp. Dit engagement og din disciplin er meget motiverende”.
 

Boot Camp hold forår 2016Udtalelser:
“Mit mål med forløbet var at blive glad for mig selv, og det er jeg i den grad blevet”.
 
“Endnu engang en succes! Jeg vender gerne tilbage igen igen – STOR ros til dig”.
 
“En god racerbil kører ikke optimal og opnår ikke gode resultater uden en god fører”.
 
“God måde at få gang i alle musklerne, også dem jeg ikke vidste jeg havde”.
 
“Vil til enhver tid opfordre folk til at gøre det, hvis de har brug for et skub i en sundere retning”.
 

Boot Camp hold efteråret 2015Udtalelser:
“Det var sjovt og hårdt til træning – og hyggeligt efterhånden som man lærte hinanden at kende”
 
“Super træning som jeg helt sikkert vil arbejde videre med”
 
“Det har været en fornøjelse og jeg har virkelig set frem til hver træning. Har fået inspiration til, hvordan jeg selv kan optimerer min træning”
 
“Din motivation har været fantastisk og har fået mig til at give mig selv meget mere til træningerne”
 
“Det er superfedt, at du altid svarer på alle mulige spørgsmål på Facebook osv, så man føler sig i trygge hænder”
 
“Superfed træning – det er fedt at blive presset”
 
“Dit engagement kan man ikke klage over :)”
 
“Jeg synes det har været et fantastisk forløb, hvor jeg har set nogle fantastiske resultater”
 

   

Boot Camp hold foråret 2015

Udtalelser:
”For mig har det været et ”turn-around” i forhold til at ændre livsstil. Jeg er så glad for, at jeg gjorde det, og føler jeg er kommet på rette spor.”
 
”Du har været rigtig god til at motiverer mig og holde humøret oppe – det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv.”
 
”Det har været så fedt!! For første gang i mange år har jeg levet sundt i en længere periode – som jeg er motiveret til at fortsætte med.”
 
”Det har været supergodt, overskueligt og jeg har holdt motivationen. Jeg havde ikke tabt mig uden.
 
”Alt i alt har det været 8 superfedt uger. Du brænder for det her og det kan man mærke på dig – det har været fedt at være med på holdet.”
 
”Feeeed træning – elsker det!!”
 

   

Boot Camp Vinter 2015/2016

Resultater fra 8 ugers vinter Boot Camp.