Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Pia – 12 uger med 2 sessioner pr uge.
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik 7 måneder efter jeg havde født mit andet barn. Jeg var overvægtig og havde været det lige så længe jeg kan huske. Jeg var træt af tøj der strammede alle de forkerte steder og træt af at starte på en ny kur hver mandag morgen og jeg trængte bare til at prøve noget helt andet end ugebladskure på egen hånd. Jeg havde brug for et skub og en at stå til ansvar for, og det blev så en personlig træner i form af Henrik.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Efter forløbet med Henrik er mange ting i hverdagen bare blevet nemmere. Alt det fysiske. Fx tænker jeg aldrig over mere, når jeg skal sætte mig ned på gulvet til børnene eller bære tunge indkøbsposer. Jeg har fået så meget mere energi og overskud efter jeg har trænet med Henrik. Jeghar lært en masse om mig selv og hvad man egentligt kan med sin krop, hvis man altså vil det nok. Træningen har været mit frirum i en travl og stresset hverdag med fuldtidsjob og 2 små børn. Før forløbet med Henrik var motion bare et nødvendigt onde, men nu er det blevet en fast del af hverdagen jeg ikke kan undvære.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Henrik er et fantastisk menneske. Han har en masse viden og er virkelig dygtig til at forklare træningsøvelser og principper bag kosten ned til mindste detalje. Henrik har ved hver træning formået at flytte mine grænser og jeg kunne aldrig have nået så langt uden hans hjælp. Henrik lytter til ens behov, og træningen og vejledningen er altid personligt tilpasset og målrettet. Jeg haroplevet Henrik som utrolig seriøs og professionel omkring hans arbejde, og kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.