Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
John – 12 uger med 2 sessioner pr uge.
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg gik med følelsen af, at jeg var blevet hyggetyk. Ikke noget voldsomt, bare lidt mere end normalen. Derforhar jeg gentagende gange forsøgt at starte på det ene og den andet form for motion; crossfit, løb alene og med kollegaer, men det lykkes aldrig rigtigt at få det ind som noget fast i hverdagen.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg har nu været i gennem 12 uger med Henrik og det har været fantastisk. Forløbet har været nemt, ja det lyder jo nok lidt som om jeg ikke har givet mig nok, men jeg har tabt mig 10 kg og tabt mig 28 cm rundt på kroppen, gået fra 1/4 fedt på kroppen til 1/5. Jeg har fået mærkbare, stærke og synlige muskler, en viden og forståelse af, hvad den rigtige kost kan gøre for kroppen.Forløbet har været meget varierende og altid spændene. Jeg har glædet mig til hver eneste træning, som er gået fra lette basale træningsøvelser til hård dødløft med 95 kg på sidste træningsdag. Og med Henrik’s evne til at krydre en hård træningsdag med lidt efterfølgende sjov i form af trappeløb, Burpes, hammerslag på traktordæk, HIIT på romaskine, planke mm. har det altid været sjovt at komme til træning.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Henrik har være en fantastik mentor og motivator. Trods sin jyske sindighed har han kunne trække de sidste kræfter ud af mig ved hver træning. Henrik har gjort meget ud af at træningen bliver så god som mulig, både med korrekte teknikker og metoder. Jeg har også fået en forståelse for, at musklerne hænger sammen ikroppen. Henrik haft en god forståelse for min hverdag og mine behov, uden det er gået udover forløbet som helhed.Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik som personlig træner og coach.