Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Jette – Sclerose patient
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg har igennem de sidste mindst 5 år prøvet adskillige genoptræninger/vedligeholdelsestræninger. Men uden den optimale effektsom jeg ønskede – og kunne forvente. Da jeg startede min træning med Henrik havde jeg ondt i lænden og ondt i venstre lår. Min gang-distance var temmelig begrænset, da jeg slæbte mit højre ben/fod efter mig – allerede efter kort tids gang. Jeg kunne ikke rejse mig fra siddende stilling uden at “få en hånd”, eller at have noget at tage fat i.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Efter nu at have trænet hos personlig træner Henrik Sørensen i ca. et halvt år kan jeg mærke en betydelig forbedring af min gangfunktion – idet jeg er blevet stærkere i benene og derved bedre til at løfte min fod. Jeg har fået en bedre holdning – går oprejst nu med mine krykker. Træning af ryg samt ben har bevirket, at jeg kan holde mig oprejst i meget længere tid end før – har ikke problemer med at gå op til 3. sal nu, hvor jeg før måtte lade være, hvis der ikke var elevator.
 
Sidst men ikke mindst, er jeg nu i stand til at rejse mig fra siddende stilling uden at tage fra/få hjælp – hvilken frihed!! Træningen i det hele taget har givet mig meget mere overskud, mindre træthed i hverdagen og meget større mentalt overskud. Min familie og venner har alle givet til kende, at der er sket en betydelig forandring. (nogle uden at vide om min træning)