Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/xn--din-personlige-trner-y0b.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
menu close menu

Tilbage
 
Tove
 
Hvorfor kontaktede jeg Henrik?
Jeg kontaktede Henrik efter jeg havde afholdt barsel og nu var det nok! For ca. 7 år siden havde jeg et vægttab på ca. 40 kg. Desværre var de 20 kg. kommet “snigende” tilbage, da jeg mistede fokus. Jeg var virkelig nedtrykt over denne vægtøgning – det virkede uoverskueligt og jeg skammede mig. Det kunne virkelig mærkes både mentalt og fysisk, og jeg var træt af det. Trods min holdning om at tage ansvar for eget liv og klare problemerne selv, måtte jeg vågne op og få noget selverkendelse. Hjælp var netop hvad jeg havde brug for, og jeg valgte at investere i mig selv ved at vælge Henrik som personlig træner.
 
Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Ikke nok med at der er røget en masse fedt, centimeter og præcis 10 kg – har jeg fået et selværds – og selvtillidsboost. Jeg har rykket mine grænser og fået troen på, at jeg kan kæmpe denne kamp igen! Jeg er også blevet meget klogere på træning og kosten relateret hertil.
 
Sådan oplevede jeg Henrik
Det var enormt grænseoverskridende for mig at skulle have lavet bio-signatureanalyse, have taget billeder og blive vejet og målt samt, at træne som overvægtig foran Henrik. Men hold nu op, hvor den nervøsitet blev gjort til skamme! Han så mig – og ikke en der var 20 kg. overvægtig. Han tilpassede træningen og kosten efter, hvad der var bedst for mig! Han pressede mig udover, hvad jeg selv troede var muligt. Under forløbet havde jeg små perioder der var svære, og hvor det var en kamp for mig at møde op og se realiteterne i øjnene. Det taklede Henrik fantastisk og jeg vendte stærkt tilbage. Jeg er på trods af afslutningen på forløbet, virkelig motiveret for at fortsætte!
Henrik er en meget dedikeret og professionel træner. Han vil sine klienter det bedste og man får resultater! Han er en fantastisk coach, som ikke kun favner selve kost/træningsdelen, men også det mentale i kampen mod bedre vaner.